top of page

ORIGINELE ONTWERPEN MET OOG VOOR DETAIL

Achter ieder project dat wij doen schuilt een historie, een verhaal en een toekomst. En dit geldt natuurlijk ook voor onszelf. Zo’n 25 jaar geleden richtte Roger Horn P.C.C. – Property Care Consultancy – op. Sindsdien heeft PCC Design met veel plezier talloze high end projecten ontworpen en gerenoveerd. Bij de projecten die wij doen staat het ontwerp centraal en waar nodig voeren we ook uit.

pexels-antoni-shkraba-production-8837511.jpg
pexels-antoni-shkraba-5292195.jpg

SMALL DETAILS MAKE BIG DIFFERENCES

Om tot een ideale thuis- of werkplek te komen luisteren wij naar je wensen en zetten deze om in een prachtig ontwerp. Kenmerkend voor onze stijl is originaliteit en oog voor details. Van een wijnkast waar je doorheen loopt tot aan prachtige kunst aan de wand. We doen projecten van formaat, maar verliezen nooit de details uit het oog. Het credo van PCC Design is dan ook: Small details make big differences.

ORIGINELE ONTWERPEN MET OOG VOOR DETAIL

Als wij een ruimte binnenlopen, voelen wij meteen de potentie. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij een locatie compleet transformeren en de plattegrond wijzigen; de woonkamer wordt bijvoorbeeld een slaapkamer en vice versa. Het geeft ons veel voldoening als we na een project horen: “wow, dit had ik nooit zelf kunnen bedenken”.

Scherm­afbeelding 2022-12-14 om 15.52.02.png

MEER WETEN?

Wil je verbouwen in het huis waar je al jaren woont? Of ga je een huis kopen?

We helpen je graag met het realiseren van jouw droomwoning. We horen graag van je!

bottom of page